Caixa Forum Girona

Microexposicions, cicles de conferències i activitats educatives, a l'abast de tothom.
Situat al cor del barri antic de la ciutat, l’edifici que alberga CaixaForum Girona és una mostra d’arquitectura civil catalana d’època medieval. Construït al carrer de Ciutadans, antiga artèria de la ciutat, i lloc de residència de famílies nobles, es coneix popularment com la Fontana d’Or.

Declarat el 1921 monument històric nacional, aquest antic palau que al llarg de la seva història ha tingut diferents usos, és avui un espai obert a tots els ciutadans, amb una proposta cultural d’exposicions, conferències, debats, activitats educatives, tallers… Un centre sense barreres que fomenta la integració, el diàleg, el coneixement i l’educació.



ACCÉS DIRECTE A EL BOSC DE LLET DE CURRO GONZÁLEZ
Aquesta petita mostra proposa, a través de l'obra de l'artista Curro González El bosc de llet, una reflexió sobre el paper que té l'herència cultural en el nostre desenvolupament intel·lectual.
GRATUÏTA AMB RESERVA PRÈVIA

*Aquesta exposició pertany al cicle Accés directe, dedicat especialment a acostar l'art del nostre temps a l'experiència del públic. Periòdicament es mostren obres de la Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani seleccionades especialment per la capacitat que tenen de fer-nos pensar en les relacions que establim amb el nostre context actual.



De dilluns a divendres, de 10 a 20 h. Dissabte, d’11 a 20 h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h
El centre romandrà tancat els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener.
Material complementari
CAIXAFORUM temporada 2020-2021
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 17/11/22
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Temàtica
ODS
Diària
Gratuïtat condicionada
Idiomes
Català, Castellà