Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la

Visita teatralitzada a la vil·la romana dels Munts. Activitat realitzada en les instal·lacions del museu.
Caius i Faustina, dos romans del segle II dC, ens conviden a la seva vil·la. Amb ells farem un recorregut per les principals estances mentre ens expliquen com era la vida quotidiana de les elits de Tàrraco, com s’administrava la finca i quins luxes tenien.

Per preparar la visita:
- Feu la visita gratuïta per conèixer el monument. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
- Podeu consultar el nostre web, on trobareu informació sobre la vil·la romana dels Munts.
- Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.
- Important! Aquesta activitat es realitza a l’exterior i, per tant, està exposada a les inclemències del temps. En cas que no es pogués desenvolupar en la data concertada, es podrà canviar el dia de la reserva.

Per complemetar la visita
- Us proposem que prepareu una entrevista al Caius i a la Faustina amb les preguntes que us hagi sorgit després de la visita a la Vil·la romana dels Munts. El Caius o la Faustina estaran encantats que els feu una entrevista per vidoconferència o bé us les contestaran per escrit.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 08/03/23
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Castellà, Català