Aprèn mitologia grega

El museu Arqueologic d'Empúries ens proposa algunes manualitats per aprendre sobre la mitología grega i fer volar la nostra imaginació.
El museu Arqueologic d'Empúries ens proposa algunes manualitats per aprendre sobre la mitología grega i fer volar la nostra imaginació.

Ens ofereix 2 activitats per a infants:

1. Asclepi, una gran història!
Des d'Empúries us fan una petita proposta, ja sabeu que la mitologia grega i romana està plena d'històries fascinants amb herois valents, criatures màgiques, i déus i deesses amb superpoders. Us conviden a descobrir la història (o mite) del déu Asclepi, el déu grec de la medicina, potser és una mica truculenta però els antics grecs eren així, què hi farem...
A més, si en teniu ganes també hi ha una petita manualitat: un retallable que podreu imprimir, pintar, retallar i intentar enganxar amb volum!! Si teniu per casa unes cartolines més gruixudes que el paper normal genial, si no també es pot fer amb folis normals i corrents.
Vinga, qui s'anima?!

2. Animals Mitològics i com crear-los!
La mitologia grega i romana està plena d'herois, déus i deesses, però no podem oblidar que es van enfrontar a nombrosos animals i éssers fantàstics, la majoria terribles i perillosos.
Bona part d'ells son una barreja de diferents animals: la Quimera una barreja de lleó, cabra i serp; les Harpies que eren bruixes amb ales i potes de voltor i a més feien molta pudor, o la terrible Escil.la una mena de serp marina amb molts caps de serp i de llop que es menjava els mariners. A més, aquests animals tenien superpoders ja que alguns podien volar, altres es regeneraven després de ser ferits o fins i tot alguns escopien foc, o convertien a la gent en pedra.
Des d'Empúries ens proposen un taller creatiu. Voleu crear el vostre animal fantàstic i mitològic? Pot ser bo, o dolent, pot ser una barreja de diversos animals, pot tenir urpes, ales, banyes o escates verinoses. A més us podeu inventar els seus poders, on viu i sobretot com es diu!! Som-hi!

*Podeu descarregar-vos els recursos aquí o als enllaços de les activitats
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Català