Aprèn llengua de signes (espanyola)

Recursos educatius en llengua de signes. Banc d'imatges i activitats educatives. Una manera de comunicar-nos amb els infants sords però també amb nadons!!
Banc de dibuixos i fotografies de signes de la llengua de signes espanyola, organitzats per categories que a disposició dels professionals de l'educació de nenes i nens sords: professorat, equips d'orientació, logopedes, etc. perquè els utilitzin en la seva pràctica diària.

En aquest web hi trobareu una gran quantitat d'aquest tipus de recursos visuals que podeu descarregar i utilitzar per al desenvolupament de les vostres classes. Són signes i dibuixos relacionats amb conceptes molt familiars per a nens i nenes d'Infantil i Primària pel que són especialment útils per al treball en aquestes edats. O fins i tot perquè a casa, les famílies puguin usar-los per reforçar la comunicació amb els seus fills i filles, i que segueixin aprenent paraules i signes.

Estan agrupats per temes: menjars i begudes, roba, calendari, etc. així serà més fàcil trobar-los. Després podeu incloure'ls en el material educatiu que vulgueu: en un bloc educatiu que estigueu usant en classe, en un arxiu de text, en un Power Point, una fitxa de logopèdia, etc. Us seran molt útils per a fer els vostres propis materials educatius i crear continguts i activitats a l'aula per treballar vocabulari, sintaxi, com a suport a la comprensió d'un text, etc.

Podeu descarregar els dibuixos i els signes que vulgueu, de forma gratuïta, però tingueu en compte que totes les imatges estan sota llicència Creative Commons i el seu ús es restringeix a l'educatiu.

El llenguatge de signes és la manera de comunicar-nos amb les persones sordes però també esdevé un recurs interessantíssim per a comunicar-nos amb nadons que encara no saben parlar. Es pot començar amb alguns signes bàsics i seguir el ritme del bebé i les seves necessitats. T'ajudarà a comunicar-te amb ell, a que ell es comuniqui amb tu i a evitar frustracions i rabietes!

Us deixem aquí un recull dels 9 signes bàsics per ensenyar al teu bebé:
Signes bàsics en video

* Per accedir a més signes entra a la seva web. Trobaràs l'enllaç a l'espai "Contacta" (Cal estar registrat)
Material complementari
Abecedari
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
0-3
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà