Aprèn les hores

El temps és una magnitud física fonamental, la qual cosa vol dir que és una cosa natural que ha existit des de sempre i que no el podem canviar, tocar, manipular o aturar de cap manera.

I si és així, com podríem estar segurs que en veritat hi ha alguna cosa que ni tan sols podem tocar o veure? T'adones que hi ha el temps perquè pots veure el canvi de les coses a mesura que passen les estacions i saps quant de temps passa perquè t'ho diu el rellotge o el calendari.

La majoria de les nostres activitats estan regides pel temps, un exemple d'això és la raó per la qual la gent dorm durant la nit en comptes de durant el dia; abans no es podien realitzar les tasques diàries a la nit per la falta de llum per veure el que feien, de manera que s'aixecaven molt d'hora per realitzar totes les seves tasques i quant vesprejava tots s'anaven a dormir. Com probablement ja saps, això va canviar dràsticament amb la invenció de la llum, però sense aquest invent dependríem encara de el dia per treballar.

Per accedir al web clica a l'enllaç que apareix a la columna dreta (cal estar registrat) El registre d'usuaris ens ajuda a demostrar la utilitat del projecte i a mantenir-lo gratuït. Mai vendrem les teves dades a tercers. Registra't per veure tots els enllaços i crear-te una llista de favorits!
Jocs interactius per aprendre les hores del rellotge.
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't