ELS COLORS DEL TIC-TAC

Espectacle de Dansa - Teatre per tots els publics que promou els jocs de sempre i el treball en equip enfront l'individualisme i el sedentarisme de la era de les noves tecnologies.
SINOPSI
Tot comença una tarda de dissabte que promet ser molt divertida. Quatre peKts amics es troben a l'escena perquè̀ han quedat per fer una festa d’aniversari. Fins aquí́ tot perfecte! Però̀ comença una gran tempesta amb trons, llampecs, i molta pluja. Pensen que la tarda serà̀ molt trista
si no hi haurà̀ jocs, ni rialles, ni corredisses...però̀ a un d'ells se li acut fer servir la imaginació́.
Poc a poc aprenen que poden passar la millor tarda de la seva vida amb les coses mes senzilles com llanternes, daus, coixins, paraigües, cartes o pilotes i acaben jugant fins tard...
Una historia que narra mitjançant la dansa i el teatre de gest els valors de l’amistat i les acKtuds personals enfront la vida: generositat, egoisme, possessió́, por, valor, il·lusió́, decepció́... Tots ells apareixen a l’escenari sense paraules, únicament acompanyats pel moviment i la mímica.
El fet de comparKr, d’imaginar, d’aprendre a jugar amb els elements mes simples i quoKdians que ens envolten a casa, a la natura o a l’escola i ens fa veure en definiKva que per distreure’ns no ens calen ni pel·lícules, ni ordinadors, ni maquinetes.. Que el veritable element està dins nostre: la imaginació́ i la capacitat conservar el do de ser “infants” que conservem fins tot i ser adults.

CRITIQUES
"Un espectacle que aconsegueix captar l'atenció dels més petits en tot moment" El espectaculo teatral
"Dansa imaginativa contemporánea" La Vanguardia
"Els Colors Del tic-tac, una oda a la imaginació" Club Català de cultura
"Un expectable més que recomendable" Revista Digital Jove Espectacle
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 22/02/23
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Dansa, Teatre
Àrea de coneixement
Dansa, Teatre, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes