Resultats de la cerca
Els caçadors del cel, els rapinyaires
Activitat pensada per conèixer les aus rapinyaires, és a dir, els ocells que cacen la presa des de l'aire per alimentar-se.Eines i foc al poblat neolític (Aquesta activitat es combina amb Avui fem de neolítics)
Descobrirem quines són les eines que feien servir les persones de fa més de 7000 anys i també quines tècniques utilitzaven per encendre el foc.Crea el teu videojoc arcade!
Una activitat on l’alumnat dissenya i programa un videojoc arcade amb l’entorn MakeCode. Seguint una guia pas a pas, pot crear els seu propi videojoc ambientat, per exemple en el dia de Tots Sants.Taller a l'aula Algues i plantes senzilles
Conceptes sobre la biologia de les algues, Biologia dels grups de les molses i les falgueres. Diferenciar les algues de les plantes senzilles. Protecció i conservació d'aquests organismes.L'energia (Girona)
Experiments per saber què és i com es transformaA toc de corn
Viu la vida a la fàbrica de suro Miquel Vincke & Meyer al 1914, us esperem a les 6 del matí per a fer d'aprenents. Visita teatralitzada a les noves sales d'exposició permanent.Visita la Farga Palau!
Coneix la Farga Palau i la importància del treball del ferro en l'evolució econòmica i social de la zona del Ripollès.De l'hort a taula
Parlem de l'agricultura ecològica i el funcionament d'un hortExploradors/es de la natura
L'entorn on treballem ens proporciona un marc idoni per poder reconèixer el tipus de vegetació, fauna i flora, i la part fluvial amb totes les seves variants.Taller a l'aula Xarxes tròfiques
Conceptes com: productor primari, consumidor primari, consumidor secundari, consumidor terciari, depredador, etc. Xarxa tròfica. Equilibri alimentari que hi ha entre les diferents espècies.Mostrant 1-10 de 2.254 elements.