Resultats de la cerca
La Laura i en Joan treuen tot el suc a la recerca (tecnologia dels aliments)
Aplicant el mètode científic descobrim què contenen alguns dels aliments que mengem. Analitzem els nutrients de mostres de suc i pernil i desvelem la importància de mirar les etiquetes dels aliments.TEIXIM- TEIXAM (Museu Deu)
Les catifes del Museu Deu: Per a què serveixen? Com són? Quins fils conformen? Què hi ha representat? D’on provenen?La veritable historia dels 3 porquets
Introducció de l'anglès.Bon cop de bastó!
Com es pica un bastó? Quins passos hem de fer per ballar? Descobriu el món del ball de bastons amb un taller ple de cops i picades de bastó.MÓNNATURA DELTA DE L'EBRE: L'espavilat del Delta
Gimcana sobre el Delta de l'EbreEl conreu de la vinya al parc de la Fontsanta
Es tracta d'una activitat de coneixença del món de la vinya amb contingut pràctic i experimental.CASAL D'ESTIU: BASES PER L'APRENENTATGE
Desenvolupa i potencia les habilitats dels teus fills i filles per superar els reptes de l'escola. Dona'ls les eines perquè aprendre sigui fàcil i plaent!Planta de Compostatge de Sant Cugat del Vallès
Visita a la planta de compostatge de Sant Cugat del Vallès tot tractant la problemàtica del malbaratament alimentari.La tardor i el Bastó a Can Pidelaserra
A la granja escola Can Pidelaserra. mitjançant una gincana esbrinarem els fruits, plantes silvestres, Arbres i fules diverses de la tardor.QUI (QUÈ) VULL SER? Eines per orientar als nostres alumnes a escollir el seu futur _ Bonificable FUNDAE. 9h
Taller pràctic i vivencial on us endureu eines per orientar als vostres alumnes acadèmicament i professional. 9h.Mostrant 1-10 de 2.100 elements.