Resultats de la cerca
THE UGLY DUCKLING - Teatre en anglés EI/CI
La Mare Ànega està encantada amb els seus nous nadons, però un d’ells és molt diferent dels altres. D’on ha sortit aquest ou tan estrany? Una narració tendra d’aquest conte de descobriment interior.Programa educatiu intensiu. Suport a projectes 2
Una primera experiència completa del procés de fabricació digital des de la conceptualització i la recerca de la ideació fins a la fabricació del producte final.Aprendre a ser: la diversitat religiosa a l'aula
Coneixem la diversitat de l'aula? Per què la Noa no celebra l’aniversari? Com és que el Gursewak no es talla els cabells? Descobrirem què hi ha darrere d'aquests símbols i gaudirem coneixent-nos.UN ANEGUET MULTICOLOR i altres contes
Un conte ballat que ens parla de 3 contes molt estimats per la mainada com són L’aneguet multicolor (basat en l’anegut lleig), De què fa gust la lluna i Els colors de l’Àfrica!Espectacle de Màgia: Inòpia!
Espectacle de màgia tendre, visual, inclusiu i participatiu.Boscos de ciutat? L'ecologia al parc
L'activitat 'Boscos de ciutat? L'ecologia del parc' aproxima els alumnes al concepte de serveis ambientals que els parcs forestals duen a terme.Anàlisi química de l’aigua
Aquesta activitat permet una aproximació a diferents tècniques d’anàlisi química d’aigües: colorimetries, volumetries, la utilització de diferents kits o aparells d’anàlisi, entre d’altres.Visita-taller: A 10 METRES SOTA TERRA. CIARGA I REFUGI DEL SERRAL
El taller facilita la comprensió del que significaren els bombardejos contra la rereguarda, l’articulació del Pla de Defensa Passiva i la realitat de l’experiència de persones que s’hi van protegir.ESCOLACADABRA
Màgia d'Escenari per una festa de fi de curs o celebració especial, Màgia de Saló per fer a cada classe, o bé Màgia Close-Up (de proximitat) per realitzar a grups petits. Tenim la màgia que vulgueu.La Laura i en Joan treuen tot el suc a la recerca (tecnologia dels aliments)
Aplicant el mètode científic descobrim què contenen alguns dels aliments que mengem. Analitzem els nutrients de mostres de suc i pernil i desvelem la importància de mirar les etiquetes dels aliments.Mostrant 1-10 de 2.116 elements.