Extraescolars de Programació i Robòtica a Codelearn Sant Gervasi online i/o presencial

L'experiència demostra que els nens aprenen millor quan es diverteixen, per això la nostra plataforma situa el dins d’un món d’històries i personatges als quals ha d’anar ajudant superant reptes.
Codelearn és un centre de formació orientant a nens i joves, que es focalitza en ajudar a desenvolupar les habilitats necessàries per al seu futur. Per tal d’aconseguir-ho, ha desenvolupat un mètode innovador i una plataforma tecnològica molt avançada que simula estar jugant a un videojoc.

Darrere Codelearn hi ha tant professionals del sector de la informàtica i la tecnologia com del sector de l’ensenyament. Tot aquest equip prové d’empreses referents i punteres del sector així com els mateixos creadors.

Avui en dia hi ha moltes professions que depenen de l’ordinador; un metge treballa davant d’un ordinador, un arquitecte treballa davant d’un ordinador, un dissenyador treballa davant d’un ordinador, etc. Si aquests tinguessin la capacitat de programar podrien treure’n molt més profit. Actualment programar no es una cosa exclusiva d’informàtics.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 09/10/23
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
12-15
16
Tipus d'activitat
ODS
Setmanal
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà