Modernisme d'estiueig. Raspall a Cardedeu

Un itinerari de descoberta que pretén donar a conèixer algunes de les obres més destacades de l’arquitecte modernista Manuel Joaquim Raspall i reconèixer les característiques principals del seu estil.
Manuel Joaquim Raspall (1877-1937) va ser arquitecte municipal de Cardedeu, entre d’altres poblacions de la comarca del Vallès Oriental, territori on es concentra la major part de la seva obra modernista. A Cardedeu són nombrosos i diversos els testimoni conservats: des de cases i torres d’estiueig, a parcs públics o projectes d’urbanització.
Un itinerari de descoberta que pretén donar a conèixer algunes de les obres més destacades de l’arquitecte modernista Manuel Joaquim Raspall i reconèixer les característiques principals del seu estil. Pensat com un treball de camp, el recorregut es planteja amb activitats d’observació i anàlisi i amb la utilització de documents originals i recursos gràfics.
L’itinerari permet apropar-se a les obres de l’arquitecte Raspall que responen a diverses tipologies per a treballar aspectes com les arts aplicades, els estils, els dissenys i plànols, l’arquitectura adaptada a la funció o la planificació urbanística, fent especial atenció al procés de creació i disseny d’una obra arquitectònica.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 06/10/23
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Arquitectura, Arts i música, Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català