COLÒNIES VOLCÀNIQUES

Estades de 2, 3, 4 ó 5 dies, on els/les alumnes s'endisaran en el món del vulcanisme mitjançant visites a diferents reserves naturals del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Us oferim activitats pedagògiques amb visites als indrets més emblemàtics del Parc, com el volcà del Croscat, el volcà de Santa Margarida, la Fageda d'en Jordà, les tres colades de lava de Sant Joan les Fonts o la Cinglera Basàltica de Castellfollit de la Roca entre d'altres, ens permetran descobrir aquest magnífic Parc Natural de la mà de guies acreditats.

Com a activitat de nit, podeu gaudir de la NIT DE MÀGIA (única en el sector del lleure), un espectacle de màgia on tot pot passar, coloms que surten del foc, aparicions i desaparicions de mocadors, llums que travessen un cap, endevinacions de cartes impossibles... tot de la mà d'un mag professional.

El nostre joc amb aigua ''VULL AIGUA !!'', és una activitat pedagògica on els/les alumnes aprenen, tot jugant, el valor d'aquest element tan important per nosaltres.

El MEGACONCURS, dinàmic i molt divertit, on al final no hi ha mai guanyadors.

La DISCO-JOVE per tancar l'estada amb una mica de ballaruca.

Us oferim L'estada en qualsevol de les cases de colònies que trobareu dins el Parc Natural o la comarca.

Junts podem dissenyar la vostra estada amb els indrets i les activitats que més us agradin o s'adaptin a les vostres necessitats.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/02/22
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Geologia, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Castellà, Català