PAUL AND THE FLOWERS

El Pau obté de la seva mare un regal molt curiós, una llavor que es convertirà en una planta, però, com?.... Ell serà el responsable; haurà de tenir-ne cura... S’hi establirà una especial relació.
Des de la companyia Dansa Xalesta us oferim els nostres tallers interactius a partir dels quals expliquem contes a través de la paraula, però sobretot a través de la dansa i l’expressió corporal, utilitzant la música i elements escenogràfics per completar l’experiència. Al final hi ha una part interactiva amb els infants, treballant aspectes psicomotrius i relacionats amb la dansa.

Volem transmetre continguts i alhora educar en valors. (Veure dossier).

Oferim la versió en anglès amb diversos nivells d'inmersió, depenent de la demanda de les mestres i del nivell dels alumnes, des de total a un mix entre català (o castellà) i anglès (fem veure que el protagonosta és una persona anglesa que no sap gaire català i per això ho barreja). S'insisteix en vocabulari que es reforça en les accions participatives dels infants.

De la llavor a la flor: conte dansat interactiu. Educació en valors, educació emocional i coeducació.
El procés de naixement i desenvolupament d’una planta: pas de llavor a planta, atencions que necessita per a viure, créixer i florir.

Durada: 30min. conte dansat + 15 min. participació infants. TOTAL 45 min.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 02/09/21
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
Tipus d'activitat
Dansa, Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Dansa, Música, Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Llengua anglesa
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Anglès