MÓN SANT BENET: Per sucar-hi pa

Taller de cuina i història medieval
El pa era un dels aliments més comuns a l’edat mitjana, però de ben segur que no ens imaginem de què podia estar fet a l’època medieval... Des del blat fins als aglans coneixerem com eren els pans que menjaven els nobles i com eren els que menjaven els pagesos. I per acompanyar el pa descobrirem també la salsa de l’almadroc, condimentada amb refinades espècies vingudes de l’Orient. Elaborarem dues receptes ben diferents que tastarem un cop acabi l’activitat!

OBJECTIU: Aproximar-se a l’època medieval a partir de la cuina i entendre les diferències socials des de l’àmbit culinari. Apreciar els sabors oblidats al llarg del temps.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 17/05/23
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Anglès, Català, Castellà