MÓN SANT BENET: Els tastaolletes
Experiments a la cuina
Als científics els encanta provar coses noves, i com que a nosaltres també, a través d’alguns dels seus experiments i les seves receptes jugarem a ser científics per un dia: posarem a prova el nostre sentit del gust tot clavant mossegada als sucs de fruita, mentre descobrim d’on surt la mantega i rematem el taller preparant unes postres que no són el que semblen!
OBJECTIU: Posar en valor la ciència com un nou i senzill element a tenir en compte a l’hora de cuinar tot jugant amb diverses textures i sentits.
“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”
OBJECTIU: Posar en valor la ciència com un nou i senzill element a tenir en compte a l’hora de cuinar tot jugant amb diverses textures i sentits.
“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”
Última actualització: 04/07/22