Lego Spike Prime

Aquest nou set de Lego combina els elements més importants de construcció, amb un hardware molt fàcil d’utilitzar, així com un intuïtiu llenguatge de programació en format trencaclosques. És un pas més enllà del Lego WeDo 2.0. També amb un sistema sense cables, hi afegim més opcions d’acció (programació amb diferents tipus de motors, sensors de distància, inclinació i de llum, entre altres opcions).

El taller seguirà la idea principal d’un muntatge en equip però fent més énfasis en la posterior programació mitjançant tablets i un programari específic.
Els materials del set permeten possibilitats infinites de disseny creatiu com també promouen l’adquisició de les habilitats bàsiques STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques) i del segle XXI. S’inclouen sensors i motors de gran precisió que permetran construir robots divertits, dispositius dinàmics i altres models interactius.

Cost: 190 € per grup classe. 
Descompte del 15% a les escoles del  Pla Educatiu d'Entorn.
Aquest nou set de Lego permet experimentar mitjançant activitats d’aprenentatge lúdic per tenir pensament crític i resoldre problemes complexos, independentment del nivell de coneixement dels alumnes.
Última actualització: 03/07/21
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't