Lego WeDo: Innovem

Aquest nou set de Lego permet experimentar mitjançant activitats d’aprenentatge lúdic per tenir pensament crític i resoldre problemes complexos, independentment del nivell de coneixement dels alumnes.
Aquest nou set de Lego combina els elements més importants de construcció, amb un hardware molt fàcil d’utilitzar, així com un intuïtiu llenguatge de programació en format trencaclosques. És un pas més enllà del Lego WeDo:Programem. També amb un sistema sense cables, hi afegim més opcions d’acció (programació amb diferents tipus de motors, sensors de distància, inclinació i de llum, entre altres opcions).

El taller seguirà la idea principal d’un muntatge en equip però fent més énfasis en la posterior programació mitjançant tablets i un programari específic a través dels quals els alumnes podran fer les seves pròpies programacions. La imaginació arriba a la robòtica!.

Els materials del set permeten possibilitats infinites de disseny creatiu com també promouen l’adquisició de les habilitats bàsiques STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques) i del segle XXI. S’inclouen sensors i motors de gran precisió que permetran construir robots divertits, dispositius dinàmics i altres models interactius.

Taller recomanat per aquells grups classe que ja hagin treballat algun cop amb Lego i amb programació bàsica amb Scratch.

Durada: 2 hores

Preu a l’Espai Cultura: 170,00€ / grup

Escoles de Màxima Complexitat: 20% de descompte
Escoles del Pla Educatiu d’Entorn: 20% de descompte
Escoles d’Educació Especial: 10% de descompte
Material complementari
Fitxa de l'activitat
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/06/23
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català