COLÒNIES ESCOLARS: STORYTELLING

Aquest centre d’interès aplica la tècnica de l’storytelling: l’art d’explicar històries procurant que els receptors visquin en la seva pròpia pell els sentiments que van sentint els personatges. D’aquesta manera, aconseguim que els infants se sentin protagonistes del relat i estiguin més motivats per participar de les activitats que es proposen a partir del conte.

Disposem de 4 històries diferents a escollir per posar en pràctica la tècnica de l’storytelling:

L’ARLEQUÍ SERAFÍ: Un personatge molt eixerit que ens demana ajuda per a trobar els seus instruments musicals i poder tornar a compondre cançons. Tot seguit, després d’ajudar-lo, ens ho agraeix proposant-nos diferents jocs musicals i danses.

LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L’ESCALETA: Una rateta més desconfiada de la que estem acostumats a llegir. S’acaba casant amb un gat, però li deixa les coses ben clares, no està disposada a ser el seu sopar! Es tracta d’una activitat que posa en pràctica l’expressió corporal dels alumnes.

EL PETIT INDI: Una fatillera ens visita demanant-nos ajuda perquè un petit indi entremaliat ha perdut les plomes del plomall del seu pare. Els infants l’ajuden a trobar-les i ho celebren com els mateixos indis: ballant danses i construïnt tipis.

L’OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR: Una història que ens ensenya que el llop no sempre és el dolent del conte. El relat narra una relació d’amistat molt especial i els alumnes ajuden a què aquesta duri per sempre més.
Aquest centre d’interès aplica la tècnica de l’storytelling: l’art d’explicar històries procurant que els receptors visquin en la seva pròpia pell els sentiments que van sentint els personatges.
Última actualització: 09/09/21
Fitxa tècnica
INF2
CI
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Artesania, Dansa, Pintura, Teatre
Temàtica
ODS
Llarga durada
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't