VISITA UNA CASA DE PAGÈS TRADICIONAL

Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional catalana, oferim visites escolars per a totes les edats. Podreu conèixer de ben a prop tal com es vivia abans i descobrir tots els animals de la granja.
El Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional, que és aquella que dóna feina a una família i li permet viure d'acord amb les possibilitats de la terra que treballa. Avui, la majoria de masos s'han convertit en granges especialitzades, cosa que ha trencat l'equilibri que hi havia entre el conreu de la terra, la cria del bestiar i l'home.
Nosaltres, que estimem la nostra feina, volem mantenir aquest equilibri i estem convençuts que val la pena explicar-ho als infants, i també als grans, que ho desconeixen, perquè entenguin i valorin la relació que ens uneix amb la terra i, així, aprenguin a estimar-la i a respectar-la, ja que entre ella, i el pagès ens donen tots els aliments.
Fa més de 25 anys, vàrem decidir oferir a tothom que hi tingués interès, la possibilitat de visitar-nos. Creiem que és molt important que els nens tinguin un contacte directe amb la natura, per això al Mas Casablanca poden tocar i gaudir dels animals, que és el que més els agrada, sentir amb els dits les textures del pèl, de la llana o de les plomes. Donar biberons als xais petits, veure en directe els animals i descobrir tot el món de pagès i el seu cicle.
A més a més el Mas Casablanca és l'escenari dels contes d'en Fermi i la Valentina, dos ratolins que viuen a casa nostra, on a través de les seves aventures descobrirem tot el món de pagès.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 05/09/23
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
CF
EE
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Tecnologia i industria, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català