CIRCUIT DE COTXES CAMINADORS

Circuit viari de cotxes caminadors per a la primera infància. Un circuit pensat per als més menuts, per gaudir del joc lliure i espontani.
Circuit viari de cotxes caminadors per a la primera infància. Un circuit pensat per als més menuts, per gaudir del joc lliure i espontani. No es tracta només de conduir, sinó de tot el procés en sí mateix, entrar al cotxe, obrir i tancar la porta, tocar el clàxon, el voltant , el moviment i trajectòria que cada nen donarà al seu cotxe, la interacció amb els altres nens i vehicles del circuit, els senyals... Per jugar, aprendre i divertir-se imitant als adults.

Una flota de cotxes d’importació Made in USA, amb totes les normatives de seguretat infantil. Simpàtics cotxes de policia, bombers, ambulància, utilitaris i tricicles que circulen per dins d’un circuit amb senyals viaris, semàfors i cons. Envoltat de color, aquest circuit és adaptable a qualsevol espai, tant interior com exterior, sobre terreny pavimentat i pla.

Activitat recomanada per a nens i nens a partir dels 18 mesos fins als 5 anys.
Considerem que els valors i l’aprenentatge en aquesta activitats són en primer lloc; Reconèixer els senyals de trànsit i respectar-los, compartir espais amb altres nens i nenes, aprendre a respectar torns i preferències de pas...
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/06/21
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Taller participatiu
Àrea de coneixement
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes