CIRCUIT DE COTXES CAMINADORS

Circuit viari de cotxes caminadors per a la primera infància. Un circuit pensat per als més menuts, per gaudir del joc lliure i espontani. No es tracta només de conduir, sinó de tot el procés en sí mateix, entrar al cotxe, obrir i tancar la porta, tocar el clàxon, el voltant , el moviment i trajectòria que cada nen donarà al seu cotxe, la interacció amb els altres nens i vehicles del circuit, els senyals... Per jugar, aprendre i divertir-se imitant als adults.

Una flota de cotxes d’importació Made in USA, amb totes les normatives de seguretat infantil. Simpàtics cotxes de policia, bombers, ambulància, utilitaris i tricicles que circulen per dins d’un circuit amb senyals viaris, semàfors i cons. Envoltat de color, aquest circuit és adaptable a qualsevol espai, tant interior com exterior, sobre terreny pavimentat i pla.

Activitat recomanada per a nens i nens a partir dels 18 mesos fins als 5 anys.
Considerem que els valors i l’aprenentatge en aquesta activitats són en primer lloc; Reconèixer els senyals de trànsit i respectar-los, compartir espais amb altres nens i nenes, aprendre a respectar torns i preferències de pas...
Circuit viari de cotxes caminadors per a la primera infància. Un circuit pensat per als més menuts, per gaudir del joc lliure i espontani.
Última actualització: 07/06/21
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Taller participatiu
Àrea de coneixement
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't