Què és la sostenibilitat?

L'alumnat podrà aprendre sobre diversos temes relacionats amb la sostenibilitat mitjançant un debat on tothom podrà aportar solucions per la problemàtica ambiental actual.
Tens curiositat per aprendre més sobre sostenibilitat? Vols saber quines són les indústries més contaminants? Què podem fer nosaltres per ser més sostenibles?
La sostenibilitat és un tema molt actual en tots els aspectes de la nostra vida. Ja fa temps que escoltem parlar sobre la necessitat de pensar globalment i actuar localment per evitar el canvi al que està sotmès el nostre planeta. Notícies com el forat a la capa d’ozó, el canvi climàtic, l’extinció massiva de moltes espècies tant animals com vegetals del nostre planeta són continguts complexos en si mateixos, de vegades massa per saber com presentar-los a l’alumnat.
Aquesta activitat té l’objectiu de fer conèixer a l’alumnat la problemàtica ambiental existent acutalment mitjançant una presentació teòrica on es mostren alguns dels seus punts clau, les principals preocupacions i algunes de les solucions que es plantegen per poder fer-li front amb un debat obert entre totes les persones participants.
També existeix la possibilitat de treballar-ho online, amb la dinamització de manera digital.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 13/11/23
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Conferència, Recurs Online
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Salut i prevenció de conductes de risc
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà