Lego màquines simples

Aquest taller dóna les eines per descobrir com funciona el món real. La dinàmica del taller es basa en la construcció, per part dels alumnes, d’una màquina concreta, centrant-se en el seu funcionament, des d’entendre els elements que formen una màquina (engranatges, politges i derivats, en els quals es tracten temes de física), així com l’estudi del seu funcionament (forces, fricció, treball, etc.). També es treballarà la seva aplicació electrònica amb bateries i motors.
En definitiva, es fomenta l’aprenentatge de mecanismes bàsics de construcció, d’estructures i fonts d’energia de la vida real, a l’hora que es treballa la investigació científica i el disseny creatiu d’enginyeria. Tot això, dins del concepte de les STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) on es reforça de nou la idea de treball en equip.

Aquest taller també es realitza a la pròpia escola. Observacions: per fer el taller a l’escola es recomana tenir una pantalla o projector per a poder-hi connectar un ordinador portàtil.

Cost: a l'Espai Cultura, 165 € per grup classe. Al centre, 190€ per grups classe. Descompte del 15% a les escoles del Pla Educatiu d'Entorn. 
Taller en el que es fomenta l’aprenentatge de mecanismes bàsics de construcció, d’estructures i fonts d’energia de la vida real. Tot això, dins del concepte de les STEM.
Última actualització: 03/07/21
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Tecnologia i industria
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't