MÓN SANT BENET: De l'hort al plat

Taller de cuina a l’Hort d’Aprendre
A l’hort coneixerem què és l’agricultura ecològica i quins són els productes de temporada i de proximitat. Amb aquests coneixements podrem collir alguns d’aquests productes i entre tots aprendrem algunes maneres curioses de cuinar-los per poder acabar fent-ne un tast. És per llepar-se’n els dits!

OBJECTIU: Activitat per a conèixer el funcionament dels productes de l’hort i aproximar-nos també a la cuina bàsica.

“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 04/07/22
Fitxa tècnica
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català