Tallers i Campionat de Scrabble en català

L'Scrabble és una manera lúdica per a practicar el català (cal vocabulari i una bona ortografia per aconseguir fer punts) i la millora del càlcul mental (comptant els punts).
L’Scrabble té avantatges per qualsevol que hi jugui, independentment de l’edat. A més d’augmentar vocabulari, adquirir agilitat en càlcul mental o reforçar el pensament estratègic, l’Scrabble permet millorar la funció cognitiva.
Però entrant en l’àmbit més educatiu, el valor pedagògic de l’Scrabble es basa en la particularitat d’utilitzar llenguatge i matemàtica per entretenir de forma senzilla i assequible.
L’activitat es desenvolupa seguint la mecànica en què cada parella de jugadors (per fomentar el treball en equip) intentarà assolir més punts, mitjançant la construcció de paraules vàlides (que apareguin al diccionari estàndard). Les paraules poden representar formes flexionades (verbs conjugats, plurals, etc.).
Es preveu que els millors alumnes de cada centre educatiu on es realitzin tallers puguin participar al nostre Campionat de Scrabble escolar dels Països Catalans.
Els preus, horaris i quantitat de sessions i alumnes es poden adaptar al tipus d'activitat que es vulgui realitzar. També fem activitats lúdiques per a dates especials (inici/final de curs, setmana cultural...) amb un scrabble gegant.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 27/06/22
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Concursos i premis, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Llengua i comunicació, Llengua i literatura catalana, Matemàtiques
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català