SINGLISH! (SINGING IN ENGLISH)

A través del treball d'una-dues cançons per alumne, treballem l'expressió oral i la comprensió de l'anglès. Descompte ACTIVITUM!
ATENCIÓ! PROMOCIÓ AMB DESCOMPTE!

Envia'ns un correu a jovespectacle@gmail.com amb el següent text a l'assumpte

"Activitum-promodescompte"

I obtindràs un descompte d'un euro per alumne de forma automàtica en les activitats pròpies de Jove Espectacle. Clica sobre el nom de l'entitat per veure totes les seves activitats.

Una divertida i innovadora activitat: Singlish! Fem un karaoke amb els alumnes, de cançons en anglès. Nosaltres us oferim un repertori adaptat a l’edat i nivell d’anglès, i vosaltres preparareu les cançons a les classes d’anglès i música. Però també donem opció a preparar-ne alguna de la resta de repertori que us oferirem. Així, els alumnes tenen una gran motivació per a estudiar les lletres, especialment si les cançons els agraden, i les han triades ells. Els alumnes canten les cançons en grups (cada grup una) que poden anar de 3 a 5, segons els alumnes que té la classe… També és possible que tota l’aula canti una cançó conjuntament. Molt interactiu.
Compta amb Guia didàctica per a cada cicle. La que us posem és només la d'un dels temes dels Cicles Mitjà.i superior. Les enviem completes quan l'escola/institut contracta l'activitat.
Està pensada per a la Primària i la ESO, però hi ha opció de fer-la també per a Ed. Infantil i Batxillerat/CF
Material complementari
Guia Didàctica
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 06/06/23
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Música, Llengua anglesa
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català