TALLER DE PERCUSSIÓ AMB EL CAJÓN

Taller molt dinàmic en el que descobrirem com sona i com es toca el Cajón. Aprendrem a col·locar el cos i mans correctament, coordinarem, ens sincronitzarem els uns amb els altres, i a tocaaaar!!!
El cajón és un instrument de percussió que, com molts d'altres, ha viatjat lluny del seu país d'origen, ha estat acollit en altres contrades, ha evolucionat i s'ha transformat. Tot i que és conegut com a cajón flamenco o cajón rumbero, es tracta d'un instrument originari del Perú. Als anys 80 va arribar a Espanya, de la mà del percussionista de Paco de Lucia, Rubem Dantas. A partir d'aquí, molts músics de flamenco, se'n van enamorar i el van incorporar dins el seu set de percussió. Avui dia, és conegut arreu del món, i s'utilitza en molts estils i músiques diferents.
Taller circular i molt dinàmic, per a Primària i Secundària, en el que descobrirem com sona i com es toca el Cajón. Aprendrem a col·locar el cos i les mans correctament, coordinarem, ens sincronitzarem els uns amb els altres, tocarem, jugarem, riurem, aprendrem ritmes i patrons bàsics, quaternaris i ternaris, ritmes de rock, pop, hip hop, rumba....com tocar en grup, jocs rítmics, improvisació...
Material complementari
Dossier Taller de Cajón
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 18/06/23
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Audició musical, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Música, Formació professorat
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà