Premis Treballs de Reccerca - Àmbit d'Humanitats i Ciències Socials

PREMIS DE L’ÀMBIT D’HUMANITATS I CIÈNCIES SOCIALS:

- Premi Joan Palau Vera
La Societat Catalana de Geografia (SCG) convoca el premi per al millor treball de recerca individual o col·lectiva, tutelat, escrit en llengua catalana, dut a terme pels estudiants de batxillerat dels països de llengua catalana com a part del seu currículum, i que tingui com a aspecte principal la geografia en qualsevol dels seus àmbits temàtics.

- Premis a treballs de recerca de la Facultat de Dret de la UPF
La Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra convoca anualment els premis per a treballs de recerca de batxillerat. Es convoquen tres premis. Cada premi es correspon amb un dels estudis de grau que ofereix la Facultat: Dret, Criminologia i Relacions Laborals. La convocatòria és única per a tots tres premis.

- Premi Domènec Font al millor treball de recerca en comunicació
La Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra convoca el Premi Domènec Font en Comunicació al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya en qualsevol disciplina de Comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques).

- Premi UPF al millor treball de recerca en l'àmbit de les llengües i el llenguatge
La Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra convoca aquest premi amb el propòsit d'incentivar la recerca en l'àmbit de les llengües i el llenguatge.

- Premi UPF-FESOCA de Llengua de Signes Catalana
La Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) convoquen aquest premi amb el propòsit d'incentivar el coneixement i la difusió de la llengua de signes catalana. El premi està vinculat al desplegament del perfil formatiu en llengua de signes catalana dels graus en Traducció i Interpretació i en Llengües Aplicades

- Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques - UPF
Premi convocat per la Fundació Ernest Lluch i els Estudis de Ciències Polítiques i Gestió Pública de la Universitat Pompeu Fabra per a treballs de recerca dins l'àmbit de les ciències socials i polítiques.

- Premi Francesc Noy d'Humanitats - UPF
La Universitat Pompeu Fabra convoca els Premis Francesc Noy d'Humanitats al millor treball de recerca de batxillerat en qualsevol disciplina d'humanitats.

- Premi d'Economia i Empresa- UPF
La facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra convoca el premi d'Economia i Empresa conjuntament amb la col·laboració d'Agroliment S. A. El propòsit d’aquesta convocatòria és incentivar, des dels primers nivells de l’ensenyament secundari, l’estudi en l’àmbit de l’economia i de l’empresa.

- XV Premi Recerca per la Pau
Orientat a treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius de Catalunya durant el curs 2019-2020 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

- Premi de Recerca en Memòria Democràtica
Es tracta d’un premi anual que distingeix treballs de recerca d’estudiants de batxillerat al voltant del foment de la memòria democrática, entre els anys 1931 i 1980, als països catalans.

- Premis Baldiri Reixac
Premis Baldiri Reixac, dotats per la Fundació Lluís Carulla, amb diverses modalitats (escoles, professorat, alumnat) i nivells. Pel que fa als treballs d'alumnes, han d'estar relacionats amb la realitat nacional i la tradició cultural catalanes.

- Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia
La Fundació Gaspar Espuña-CETT en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació, el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, i la formació dels estudiants, vol reconèixer els treballs de recerca dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquets

- Premi Hèracles
Premi Hèracles per al millor Treball de Recerca de Batxillerat de temàtica clàssica. Organitza: Secció Catalana de la SEEC.

- Premi Núria Tudela i Penya - Revista Auriga
Premi Núria Tudela i Penya per a treballs d'estudiants de nivells universitaris i pre-universitaris sobre qualsevol aspecte del món clàssic. Organitza: Revista Auriga de divulgació del món clàssic.

- Premi APAC-John McDowell - Anglès
Premi APAC-John McDowell per a treballs de recerca d'alumnat de batxillerat dins la matèria d'anglès, organitzat per l'APAC i el British Council.

- Premis Mestall - Món rural
Premi Mestall per a treballs de recerca d'alumnes de batxillerat sobre temes relacionats amb el món rural. Organitza: Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines.

- Premi Fundació Josep Irla
Convocatòria de la Fundació Josep Irla per a treballs d'alumnat de batxillerat que versin sobre la memòria històrica contemporània als Països Catalans.

- Premi FilCat.UB
El Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona convoca el premi FilCat.UB amb l'objectiu de promoure els treballs de recerca de batxillerat que tinguin per objecte d'estudi qualsevol aspecte de la llengua i la literatura catalanes.

- Premi de recerca en l'àmbit de la Informació i Documentació
La Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals de la UB i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC), convoquen el premi de recerca en Informació i Documentació, amb la finalitat de premiar els millors treballs de recerca de batxillerat sobre Comunicació Audiovisual i Gestió d'Informació i Documentació Digital, alhora que es donen a conèixer els estudis.

- Premis-UB Santander de la Facultat d'Economia i Empresa
Premis per a treballs relacionats amb els graus en Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Empresa internacional, International Business, Estadística i Sociologia.

- Premis-UB Santander de la Facultat d'Educació
Premis per a treballs relacionats amb els graus d’Educació Social, Mestre d'Educació Infantil, Mestre d'Educació Primària, Pedagogia i Treball Social.

- Premis-UB Santander de la Facultat de Filologia i Comunicació
Premis per a treballs relacionats amb treballs relacionats amb els graus de Comunicació i Indústries Culturals, Estudis Anglesos, Estudis Àrabs i Hebreus, Estudis Francesos, Estudis Literaris, Filologia Catalana, Filologia Clàssica, Filologia Hispànica, Lingüística, Llengües i Literatures Modernes i Llengües Romàniques i les seves Literatures.

- Premis-UB Santander de la Facultat de Filosofia
Premis per a treballs relacionats amb el grau de Filosofia.

- Premis-UB Santander de la Facultat de Geografia i Història
Premis per a treballs relacionats amb els graus d’Antropologia Social i Cultural, Arqueologia, Geografia, Història i Història de l'Art.

- Premis-UB Santander de la Facultat de Psicologia
Premis per a treballs relacionats amb el Grau de Psicologia.

- Premis-UB Santander de la Facultat de Dret
Premis per a treballs relacionats amb Ciències Polítiques i de l'Administració, Criminologia, Dret, Gestió i Administració Pública i Relacions Laborals.


* Més Premis als Treballs de Recerca

Premis als treballs de Recerca de caràcter humanístic i Ciències Socials
Última actualització: 10/02/2020
Fitxa tècnica
BTX
CF
Tipus d'activitat
Concursos i premis
Àrea de coneixement
Ciències Socials, Formació humanística, Recerca
Temàtica
#treball de recerca
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA