Investiguem un crim

Aquest taller proposa als alumnes un joc de detectius on l’objectiu final és descobrir el culpable però sobretot veure quin tipus d’investigacions es fan i amb quina base. A partir d’un taulell que contextualitza la història detectivesca, es trobaran amb diversos reptes i misteris que han de resoldre amb lògica i enginy, a partir de mètodes clàssics de resolució d’enigmes com missatges secrets en textos, eliminar sospitosos a partir de la seva anatomia, anàlisis de les escenes de la història en busca d’objectes o pistes del culpable o, fins i tot i més important, la investigació d’empremtes dactilars.

Preu a l’Espai Cultura: 65,00€ / grup

La realització de l'activitat està condicionada a les mesures sanitàries que estableixi el Govern de la Generalitat de Catalunya. Si les condicions adoptades per la Generalitat de Catalunya canvien, és possible que les activitats pateixin alguna modificació. Es recomana consultar els possibles canvis a visitesec@fundaciosabadell.cat.
A partir d’un taulell que contextualitza la història detectivesca, es trobaran amb diversos reptes i misteris que han de resoldre amb lògica i enginy.
Última actualització: 23/06/20
Fitxa tècnica
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
#escolar, #gamificació, #STEM, #ciencia
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA