Ciència, Acció...Reacció

La idea del taller gira al voltant d’alguns elements científics. Amb l’ús d’elements mecànics senzills, experimentarem que tota acció que realitzem sobre un objecte, reacciona d’una manera. Segons els camins i construccions que realitzem, la resposta final serà una o altra. També permetrà la realització d’hipòtesis senzilles sobre els resultats, basats en la prova-error, ja que no sempre surten les coses com esperàvem i, per tant, hem de buscar noves solucions. També experimentarem amb el magnetisme i les seves característiques a través del joc, així com el moviment de les ones mitjançant el joc de Kamisumo, fent lluitadors de sumo amb origami.
Preu a l’Espai Cultura: 50,00€ / grup.

Aquest activitat també es pot per realitzar a l’escola, excepcionalment, durant el curs 2020/21. El preu de l'activitat variarà si es fa a l’escola (les escoles de fora de Sabadell consulteu el preu a visitesec@fundaciosabadell.cat). Observacions per fer el taller a l’escola: és necessari tenir una pantalla o projector per a poder-hi connectar un ordinador portàtil.

La realització de l'activitat està condicionada a les mesures sanitàries que estableixi el Govern de la Generalitat de Catalunya. Si les condicions adoptades per la Generalitat de Catalunya canvien, és possible que les activitats pateixin alguna modificació. Es recomana consultar els possibles canvis a visitesec@fundaciosabadell.cat.
Amb l’ús d’elements mecànics senzills, experimentarem que tota acció que realitzem sobre un objecte, reacciona d’una manera. Segons els camins i construccions, la resposta final serà una o altra.
Última actualització: 19/03/21
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Física
Temàtica
#STEM
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't