Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

L’HORT DE CAN PITROCS, Teatre familiar amb màscares, titelles, manipulació d’objectes i molta música.

Una Història que ens parla del naixement d’una amistat basada en la necessitat d’ajudar i ser ajudats, i que perdura en el temps tot i els diferents rumbs de la vida. Un conte que ens narra el dret de pertànyer a una terra, respectant-la, amb la forta convicció de voler arrelar-hi, i alhora sobre la llibertat i la necessitat de viatjar i conèixer la immensitat del món.
Explicada teatralment i de forma molt atractiva per les diferents disciplines i tècniques que engloba: personatges construïts a partir de la mitja màscara, manipulació de titelles i objectes, i una música dissenyada especialment per la història.
Idea Original: La Guilla Teatre, Teatre de sala, Públic familiar. A partir de 3 anys, ​Escolars: Educació infantil, Cicle Inicial, Cicle mitjà, Durada: 50 minuts, Idioma: Català.
Els senyors Pitrocs tenen l’hort amb les fruites, verdures i hortalisses més gustoses de tota la comarca. Quan porten els seus productes al mercat tothom els vol comprar. Però des de fa temps tenen un petit problema de difícil solució: els ocells els fan malbé part de la seva producció. El senyor Pitrocs decideix construir un espantaocells, i acabar així amb les visites d’aus afamades. El nou vigilant però, té una peculiar inquietud per a un espantaocells, la curiositat de conèixer món. Serà paradoxalment un ocell, qui li donarà la oportunitat de viure experiències absolutament diferents i la capacitat per poder viatjar.

A l’hort dels senyors Pitrocs si fan unes hortalisses boníssimes, però els ocells les fan malbé. Aleshores decideixen construir un espantaocells que tindrà el desig de viatjar i conèixer món.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • inf2
  • ci
  • cm

Àrees de coneixement

  • Teatre

Objectius de desenvolupament sostenible

  • Salut i benestar
  • Educació
  • Vida i ecosistemes
minusvalido
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( Horari Escolar )
200
750€ / Grupo ( Preu variable )
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.