Lego We Do 2.0

Aquest taller és una evolució del Lego WeDo, amb una gamma de colors i formes diverses permet la construcció de diferents robots, ara sense fils, i amb propostes de modificacions sobre el mateix robot, incentivant no només la mateixa construcció sinó també la resolució de problemes proposats. A més, es treballa programació, pel que les construccions que facin els alumnes es traslladaran a la creació de moviments mitjançant una metodologia molt intuïtiva amb un entorn molt visual i senzill.
Preu a l’Espai Cultura: 190,00€ / grup.

La realització de l'activitat està condicionada a les mesures sanitàries que estableixi el Govern de la Generalitat de Catalunya. Si les condicions adoptades per la Generalitat de Catalunya canvien, és possible que les activitats pateixin alguna modificació. Es recomana consultar els possibles canvis a visitesec@fundaciosabadell.cat.
És una evolució del Lego WeDo, amb una gamma de colors i formes diverses permet la construcció de diferents robots, ara sense fils, i amb propostes de modificacions sobre el mateix robot.
Última actualització: 19/03/21
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica
Temàtica
#escolar, #STEM
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't