Capes de la Terra i Tectònica de Plaques

Una de les dificultats que hi ha en l’àmbit de la ciència és visualitzar tot allò que no podem veure. Conèixer com és l’interior del planeta i com està format, així com els processos que es generen quan s’interacciona en aquest món geològic és l’objectiu del taller.
L’activitat proposa un experiment en grup sobre les capes de la Terra on centrarem la idea no només amb què hi ha sinó com funcionen conceptes com la densitat. També es realitzaran altres activitats on s’explorin els diferents tipus de processos que es produeixen als límits de plaques, tot recopil•lant informació a través del web, establint una xarxa de valors informatius per incentivar a buscar fonts fiables d‘informació.
Es pot fer conjuntament amb el taller “De la cèl·lula a l’ADN”.

Durada: 1 hora 30 minuts o 3 hores (taller Capes de la Terra + taller ADN)
Capacitat: 1 grup classe (1 taller) o 2 grups classe (taller Capes de la Terra + taller ADN)

Preu a l’Espai Cultura: 65,00€ / grup (1 hora 30 minuts) o 120,00€ / grup (Capes de la Terra + ADN)

La realització de l'activitat està condicionada a les mesures sanitàries que estableixi el Govern de la Generalitat de Catalunya. Si les condicions adoptades per la Generalitat de Catalunya canvien, és possible que les activitats pateixin alguna modificació. Es recomana consultar els possibles canvis a visitesec@fundaciosabadell.cat
L’activitat proposa un experiment en grup sobre les capes de la Terra on centrarem la idea no només amb què hi ha sinó com funcionen conceptes com la densitat.
Última actualització: 19/03/21
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Geologia
Temàtica
#escolar, #STEM
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't