VISITA UNA CASA DE PAGÈS TRADICIONAL

El Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional, que és aquella que dóna feina a una família i li permet viuren dacord amb les possibilitats de la terra que treballa. Avui, la majoria de masos shan convertit en granges especialitzades, cosa que ha trencat lequilibri que hi havia entre el conreu de la terra, la cria del bestiar i lhome.
Nosaltres, que estimem la nostra feina, volem mantenir aquest equilibri i estem convençuts que val la pena explicar-ho als infants, i també als grans, que ho desconeixen, perquè entenguin i valorin la relació que ens uneix amb la terra i, així, aprenguin a estimar-la i a respectar-la, ja que entre ella, i el pagès ens donen tots els aliments.
Fa més de 25 anys, vàrem decidir oferir a tothom que hi tingués interès, la possibilitat de visitar-nos. Creiem que és molt important que els nens tinguin un contacte directe amb la natura, per això al Mas Casablanca poden tocar i gaudir dels animals, que és el que més els agrada, sentir amb els dits les textures del pèl, de la llana o de les plomes. Donar biberons als xais petits, veure en directe els animals i descobrir tot el món de pagès i el seu cicle.
A més a més el Mas Casablanca és lescenari dels contes den Fermi i la Valentina, dos ratolins que viuen a casa nostra, on a través de les seves aventures descobrirem tot el món de pagès.
Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional catalana, oferim visites escolars per a totes les edats. Podreu conèixer de ben a prop tal com es vivia abans i descobrir tots els animals de la granja.
Última actualització: 28/02/2020
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
CF
EE
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Pràctiques en empresa, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar, #natura
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA