A grans mals, gran remeis! Salut, Medicina i Herbes remeieres.

La farmàcia Bujons va obrir les seves portes al barri de la Vila de Martorell l'any 1842 i va estar en funcionament fins el 1957, data en la qual va ser tancada sense que s’alterés posteriorment res del seu estat. L’espai de l’antiga botiga i rebotiga van ser restaurats el 1990 tenint especial cura per recuperar la seva imatge original.

El Centre d’Estudis Martorellencs es va fer càrrec de la restauració i de la rehabilitació de les diverses estances de la planta baixa, on hi havia instal•lada la secretaria, la biblioteca i l'arxiu.

Després d’un temps tancada per a la seva rehabilitació, i un cop finalitzades les obres de restauració i condicionament de l’edifici realitzades per l'ajuntament de Martorell, l'abril de 2016 es tornà a obrir la farmàcia, destinant-se una de les sales com a espai de tallers per a escoles, petites exposicions, i sala d’actes i reunions.
Descobreix la història de l'antiga Farmàcia Bujons i vine a experimentar tot fent un taller de bombes de bany amb propietats terapèutiques, que et podràs emportar a casa per gaudir-ne!
Material complementari
Guia Didàctica Museus de Martorell
Última actualització: 19/02/21
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni, Salut i prevenció de conductes de risc
Temàtica
#museu, #salut
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't