Decorem rajoles: taller de trepa.

L'Enrajolada és un museu fundat l'any 1876 per Francecs Santacana i Campmany (1810-1896), mostra de l'idealisme romàntic que va moure al seu creador a recopilar restes de palaus i edificis religiosos antics, sobretot de Barcelona, Martorell i el seu entorn, i a instal·lar-les a casa seva de manera que recuperessin la seva funció original.

És un dels museus més antics del nostre país, exemple del col·leccionisme del segle XIX i molt visitat per excursionistes i viatgers de l'època, dels quals hi ha nombrosos testimonis.

Les visites guiades permeten als usuaris del segle XXI imbuir-se de l'esperit del fundador tot recorrent els nombrosos àmbits de la casa-museu, amb una mostra variada d'objectes de procedència ben diversa com rajoles, peces de ceràmica, dibuixos, pintures, gravats, elements arquitectònics i escultòrics, mobiliari i objectes decoratius.Visita L'Enrajolada - Casa Museu Santacana, i decora la teva rajola seguint l'antiga tècnica de la trepa. Descobreix l'origen de la decoració ceràmica participant en una petita representació teatral.
Última actualització: 07/02/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Artesania, Pintura, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA