Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Jornades i estades d’aventura a la Vall de Lord

Són ideals per grups de cicle superior de primària o secundària. Les activitats proposades, tot i que es poden adaptar a qualsevol nivell, estan pensades per exigir cert esforç físic i/o mental, adequat sempre al nivell del grup i prioritats del centre.

Proposem activitats culturals diverses, per poder organitzar sortides de crèdits de síntesi.

El complex de l’estació d’esquí del Port del Comte no es limita a oferir activitats d’hivern. Durant la resta de l’any brinda tot un seguit de possibilitats en un entorn de muntanya tranquil i proper. S’hi pot gaudir d’instal·lacions com els tubbies (tobogans), el Gran Parc d’Aventura i el camp de golf, o bé realitzar-hi activitats com l’excursionisme, l’orientació, tallers de meteorologia i ciències naturals…

La Vall de Lord ens ofereix un paratge pirinenc verge, ideal per fer-hi excursions de tot tipus o bé iniciar-se en l’escalada. Comprèn la Llosa del Cavall, el pantà que recull totes les aigües fluvials del Massís del Port del Comte, la serra del Verd, la serra de Busa… És un espai ideal per practicar el caiac, gràcies a la tranquil·litat de les seves aigües.

Gaudeix amb el teu centre o grup d’un o varis dies a la Vall de Lord realitzant un munt d’activitats esportives al medi natural. No us ho podeu perdre!

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • cm
  • cs
  • eso1c
  • eso2c
  • btx
  • cf

Àrees de coneixement

  • Activitats físiques i esportives

Objectius de desenvolupament sostenible

airelibre1
Abril Maig Juny Juliol Setembre Octubre Novembre
Dll Dt Dc Dj Dv ( Des de 1 fins a 5 dies d'activitats diverses. )
100
15€ / Alumne ( Preu variable )
airelibre1
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.