Tarragona Romana

TOT ALLÒ QUE CAL SABER SOBRE TÀRRACO

Acompanyeu-nos a descobrir Tàrraco! Començarem a la Gran Maqueta Arqueològica, on els alumnes de primària veuran els carrers de la ciutat romana, el port i els aqüeductes dels seus voltants. Aquí començaran a entendre, de manera fàcil i molt visual, com vivien els romans dos mil anys enrere.

Tot seguit, anem cap al Passeig Arqueològic! Seguint el recorregut de les muralles, us n’explicarem els orígens i entendreu per què els romans es van assentar a la península Ibèrica.

Ave, August! Anirem a saludar les estàtues de l’emperador August i de la Lloba Capitolina, i passejarem pels carrers i places del centre històric, on antigament hi havia el Fòrum Provincial.

Aquest trajecte ens portarà finalment cap a les emocionants curses de carros del Circ i les impressionants lluites de gladiadors de l’Amfiteatre: els alumnes entraran als dos estadis romans i contemplaran de primera mà la importància que van tenir en la nostra història.

L’itinerari transportarà els alumnes al passat imperial de la ciutat i, per mitjà dels seus monuments i del material que els mostrarem, gaudiran d’una visita didàctica i dinàmica, totalment adaptada al cicle o curs en què es trobin.

Durada: 2 h 30 min
Recintes que visitem: Maqueta arqueològica, Passeig Arqueològic – Muralles romanes,Plaça del Fòrum, Circ Romà i Amfiteatre.
Cicles: adaptada a cada modalitat
Visita dinamitzada amb material il.lustrat
En aquesta visita didàctica, els vostres alumnes coneixeran de ben a prop la civilització i la cultura romanes a través d’un recorregut pels monuments de Tàrraco.
Última actualització: 23/08/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Conferència, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Geografia, Arquitectura, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès, Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't