Taller d'Astronomia sobre fases Lunars i Eclipsis amb astroxperiences.com

Descobreix el màgic món de les fases de la Lluna i els fascinants eclipsis solars i lunars amb el nostre Taller, especialment dissenyat per a estudiants de primària.
Aquesta experiència participativa us permetrà explorar i comprendre aquests fenòmens celestes de manera divertida i interactiva.

Ens endinsarem en el fascinant món dels cicles de la Lluna i aprendrem com es produeixen les diferents fases, des de la Lluna nova fins a la Lluna plena i tot el que hi ha entre mitjançant un model Terra-Lluna.

Descobrirem com les mides i les distàncies relatives entre la Terra i la Lluna juguen un paper clau en aquesta dansa celeste. També explorarem el fenomen de la rotació sincrònica, que explica per què sempre veiem la mateixa cara de la Lluna, així com les emocionants superllunes.

Aprofundirem en el misteriós joc de la llum i les ombres que donen lloc als eclipsis. Amb l’ajuda d’un model Terra-Lluna, podrem observar de prop les fases lunars i comprendre com es produeixen aquests eclipsis, tant solars com lunars. Gaudeix de l'Astronomia.

No oblidarem parlar dels propers eclipsis que seran visibles des de casa nostra i com podrem gaudir-ne. Us proporcionarem tota la informació necessària per a no perdre’ns aquests esdeveniments astronòmics únics.

I com a part emocionant del taller, construirem un selenoscopi. Es tracta d’un senzill aparell que us permetrà calcular les fases lunars durant diversos anys. D’aquesta manera, podreu continuar explorant i observant la Lluna després del taller.

No et perdis aquesta increïble aventura celeste plena de diversió i aprenentatge. Uneix-te a nosaltres en el nostre Taller de Fases Lunars i Eclipsis i deixa’t captivar per la meravella dels astres! Et portem l'Astronomia al teu cole¡¡¡

NECESSITATS

Sala o aula que es pugui enfosquir el màxim possible.
Allargador elèctric.
Regleta d’endolls.
Pantalla de projecció.
Connexió wifi a Internet.
Tisores i enquadernadors

Demana informació a hola@astroxperiences.com o truca'ns al 972 981 981
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/09/23
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Conferència, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Física
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà, Anglès