‘Redissenyem el “pa amb tomàquet”. Aprenem disseny i gastronomia creativa per la millora dels sistemes alimentaris’
Combinarem tradició i creativitat per repensar els sistemes alimentaris futurs a través del “pa amb tomàquet”, explorant sostenibilitat, gestió de residus, producció, consum i metodologies de disseny.
En aquest workshop, els estudiants exploraran la relació entre tradició i innovació culinària a través d’un aliment icònic: el pa amb tomàquet. Mitjançant un procés creatiu, analitzaran els sistemes alimentaris del futur, tenint en compte aspectes com la sostenibilitat, la salut i les tendències gastronòmiques.
L’objectiu principal d’aquesta activitat és reinterpretar el pa amb tomàquet des d’una perspectiva creativa i experimental. Els participants reflexionaran sobre el seu impacte, experimentaran amb ingredients i tècniques per dissenyar una nova experiència gastronòmica i, finalment, presentaran i degustaran les seves creacions.
Grup classe d'un màxim de 20 alumnes.
En cas de superar aquest aforament, poseu-vos en contacte amb grau@elisava.net.
L’objectiu principal d’aquesta activitat és reinterpretar el pa amb tomàquet des d’una perspectiva creativa i experimental. Els participants reflexionaran sobre el seu impacte, experimentaran amb ingredients i tècniques per dissenyar una nova experiència gastronòmica i, finalment, presentaran i degustaran les seves creacions.
Grup classe d'un màxim de 20 alumnes.
En cas de superar aquest aforament, poseu-vos en contacte amb grau@elisava.net.
Última actualització: 07/02/25