HOKA HEY! La cançó del bosc: la cantata conjunta de Cicle Mitjà i Superior

ACTIVITAT GRATUÏTA PER L'ALUMNAT PARTICIPANT (60€ per grup classe)
Participeu en un gran concert conjunt al teatre Poliorama de la Rambla de Barcelona, interpretant la cantata que vàrem compondre durant el confinament, per posar música a l'emocionant conte escrit expressament per l'escriptor barceloní Guillem Sala: HOKA HEY!, una expressió lakota que significa Endavant! Som-hi!
Cantarem junts la història de dues nenes i un nen de la tribu dels indis lakota per defensar el seu poble i els seus avantpassats de la cobdícia i la supèrbia dels homes blancs. Una aventura que esdevé un coratjós al·legat a favor del respecte al planeta, a tots els éssers que hi vivim i a tots els pobles que l'habitem.
I ho farem acompanyats per un grup simfònic jove, dirigits pel compositor de l'obra i amb el propi escriptor del conte com a narrador del concert!
Per preparar l'obra, tant mestres com alumnes i famílies disposareu de les partitures, àudios, vídeos tutorials, karaokes i el conte original. I al llarg del curs desenvoluparem junts un blog amb l'escriptor i el compositor de l'obra, per poder parlar directament amb ells i compartir fotos, vídeos, dibuixos, impressions, etcètera.

Els mestres comptareu amb una detallada guia tècnica i us oferirem dues sessions de formació amb el director musical, a més del nostre assessorament constant durant tot el curs.
HOKA HEY: Som-hi!

Més informació, materials de mostra i inscripcions a www.utmusica.cat/hoka-hey/ i al web del PAE www.barcelona.cat/programa-activitats-escolars
Protagonitzeu juntament amb centenars d'alumnes d'arreu del país un gran concert on cantarem l’aventura de 3 nens indis en defensa del bosc: un coratjós al·legat a favor del respecte a la natura
Última actualització: 15/06/21
Fitxa tècnica
CM
CS
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Música, Educació cívica, en valors i per la pau, Llengua i literatura catalana
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't