Caiac de Móra a Miravet (2-3h)

Una de les rutes en caiac més boniques del riu Ebre, senzilla i apte per a tothom, però amb el seu punt d'aventura. Sempre sorprenent, aquest tram de l'Ebre ens enamorarà. Activitat guiada i exclusiva
Aquesta ruta d'uns 12 quilòmetres aproximadament (2-3 hores) ens mostrarà alguns dels racons més interessants del riu Ebre i també ens portarà a tenir una visió diferent de punts tant emblemàtics i coneguts com el Pas de Barca de Miravet o el Castell Templer del mateix poble.

Començarem l'activitat a Móra d'Ebre, on, a més de repartir el material de caiac (armilles salvavides, pala i caiac), farem una mica d'introducció a l'activitat, explicant la tècnica necessària per anar en caiac i algunes nocions de seguretat.

En aquest tram del riu Ebre passarem per la Illa del Galatxo, o per sota del poblat Ibèric del Castellet de Banyoles, ens podrem aturar al mig del recorregut per remullar-nos al riu si ho volem, podrem admirar agrons, bernats pescaires i altres ocells, i arribarem a Miravet pel seu carrer principal: l'Ebre.

La ruta és guiada i exclusiva, això significa que, a més de no ajuntar grups, un guia o monitor us acompanyarà. El guia, a més d'aportar seguretat al grup, també ajudarà a entendre l'entorn que anirem veient: plantes, animals, història... petites explicacions no massa extenses ni profundes, però que ens permetran conèixer millor tot el que ens envolta. D'aquesta manera l'activitat acabarà resultant molt més que una mera activitat lúdica o esportiva.

Es tracta d'una activitat de matí, cal reserva prèvia i es pot escollir entre caiac doble o individual.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 26/02/24
Fitxa tècnica
16
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visites
Temàtica
ODS
Diària
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès, Català, Castellà