Caiac de Garcia a Móra (1h30)

Una ruta curta i facil que guarda un dels tresors de l'Ebre: la Illa de Subarrec. Perfecta per families amb nens petits o amb poc temps i molt per descobrir. Activitat guiada i exclusiva
El tram del riu Ebre que uneix el poble de Garcia amb les dues Móres ens permet gaudir dallò millor del riu, en una ruta fàcil i apta per tothom.

Començarem l'activitat a Garcia, on, a més de repartir el material de caiac (armilles salvavides, pala i caiac), farem una mica d'introducció a l'activitat, explicant la tècnica necessària per anar en caiac i algunes nocions de seguretat.

Sortint de Garcia arribarem de seguida a la desembocadura del riu Siurana, i passarem per sota del pont del tren. Amb sort, si coincideixen els horaris, un tren ens saludarà per sobre nostre.

Un riu ample i majestuós ens acompanyarà fins que arribem a la entrada de la Illa de Subarrec, un espai protegit on la natura ens abrigarà, i el silenci només es veurà trencat pel murmurar de l'aigua i el cant dels ocells. Quan en sortim, tindrem la sensació de tornar d'un món llunyà.

La ruta és guiada i exclusiva, això significa que, a més de no ajuntar grups, un guia o monitor us acompanyarà. El guia, a més d'aportar seguretat al grup, també ajudarà a entendre l'entorn que anirem veient: plantes, animals, història... petites explicacions no massa extenses ni profundes, però que ens permetran conèixer millor tot el que ens envolta. D'aquesta manera l'activitat acabarà resultant molt més que una mera activitat lúdica o esportiva.

Es tracta d'una activitat de tarda, cal reserva prèvia i es pot escollir entre caiac doble o individual.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 28/07/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visites
Temàtica
ODS
Diària
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès, Català, Castellà