CONTES AMAZICS DEL MAGRIB: "FÀTIMA, LA FILLA DEL CARBONER"" - ALTRES POBLES/ ALTRES CONTES-

Una metodologia activa basada en la participació i l'interacció, Els participants esdevenen protagonistes i part fonamental de la proposta. Educació per a l'interculturalitat, la diversitat, la pau.
L'activitat contempla la posta en escena de l'espectacle de contes "Fàtima, la filla del carboner" (conte amazic del Magrib) de la mà d'un contacontes tradicional, l'Abdul, titular d'un ben conegut teatrí. El conte està basat en misteris i endevinalles que cal raonar i que ens deparen un bon grapat de sorpresses de la mà de la seva protagonista, la Fàtima. Aquesta història ens endinsa en el món meravellós del conte narrat al més pur estil de la plaça dels prodigis de Jemaa El Fna, a Marraqueix, en la qual s'inspira aquest espectacle.
La proposta és teatral, amb escenografia, teló, atrezzo, llums, etc. El conte narrat ens situa de ple en un context cultural magribí, especialment amazic (berber), amb un munt d'enigmes, paraules, música, costums i tradicions, al més pur estil d'aquestes terres veïnes.
L'activitat s'acompanya d'uns amplis i interessants materials pedagògics i didàctics en vies de publicació per part del Departament d'Ensenyament.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 06/10/23
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes