COM TRACTEM ELS ALTRES ANIMALS?

Amb aquest taller els infants s'apropen a la realitat que viuen els altres animals quan són utilitzats com a objectes. Mitjançant una metodologia activo-participativa els infants treballen l'empatia.
A través d'una presentació amb diapositives es va guiant l'alumnat a través de les relacions que els éssers humans establim amb els altres animals transitant pels diferents àmbits de la defensa dels animals. Acompanyats pels infants, descobrirem que tant els animals no humans com els animals humans tenim les mateixes necessitats bàsiques i quins són els usos que es fan dels animals, les condicions de vida en captivitat, la convivència responsable i la crueltat de l'abandonament, la seva situació en general i del patiment que els provoquem. Mitjançant tècniques basades en l'empatia, reflexionarem sobre la injustícia d'aquestes relacions de dominància i acabarem buscant possibles accions per fer un món més amable i respectuós per als altres animals.

Objectius d’aprenentatge
Reflexionar sobre les relacions que establim amb els altres animals. Conèixer com tractem els altres animals i les conseqüències sobre els mateixos animals, el medi ambient i la resta d'éssers humans. Fomentar el respecte pels animals no humans i desenvolupar l'empatia. Oferir informació de qualitat per provocar un canvi en els hàbits de consum.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 15/06/22
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català