25 curtmetratges per veure amb nens

Selecció de 25 curtmetratges educatius sobre valors i emocions per a nens i nenes, pensats per a veure'ls en família.
Descobreix 25 exquisits curtmetratges per a nens i nenes on poder treballar els valors i les emocions amb imatges precioses i històries meravelloses que ens commouran i ens faran reflexionar a petits i grans. Una ocasió per a gaudir aprenent junts!


La Yessica de Rejuega ens fa una preciosa i delicada selecció de curtmetratges educatius sobre valors i emocions per a nens i nenes, pensats per a veure'ls en família, poder-los comentar i utilitzar-ho com a eina per a descobrir el que pensen els nostres nens i nenes sobre aquests temes. El recull és del 2016, per tant no inclou curts del 2017 en endavant.

Per a la selecció, s'ha basat en dues idees claus:

- Reconèixer i saber gestionar emocions: no està de més ajudar-los a identificar les emocions, a expressar-les i gestionar-les. Per això l'acompanyar-los i descobrir certs temes junts pot ajudar-los a calmar certes emocions així com a identificar valors que ens fan sentir bé.
- Prevenir l'assetjament: és a les nostres mans, una vegada més, ajudar als nostres fills i filles a empatizar i a conèixer els valors fonamentals de convivència i respecte perquè aquests actes no succeeixin

Per accedir al web clica a l'enllaç que apareix a la columna dreta (cal estar registrat) El registre d'usuaris ens ajuda a demostrar l'útilitat del projecte i a mantenir-lo gratuït. Mai vendrem les teves dades a tercers. Registra't per veure tots els enllços i crear-te una llista de favorits!
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/03/23
Fitxa tècnica
0-3
3-5
6-7
8-9
10-11
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà