Enginys tecnològics: De l’engranatge a la programació

Aquest taller proposa un recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en 4 aspectes bàsics: els engranatges, circuits elèctrics, construccions «makers» i la programació amb robots. Es faran 4 grups i es distribuiran en aquestes activitats on se'ls proposaran reptes a partir de la temàtica en la qual es trobin, tot utilitzant material actual i innovador com per exemple els «Littlebits» pels circuits elèctrics i els robots «TRUE TRUE» amb tauletes per la robòtica i programació. Treballaran en equip per fer les activitats.

Preu a l’Espai Cultura: 145,00€ / grup

Aquest activitat també es pot per realitzar a l’escola, excepcionalment, durant el curs 2020/21. El preu de l'activitat variarà si es fa a l’escola (les escoles de fora de Sabadell consulteu el preu a visitesec@fundaciosabadell.cat). Observacions per fer el taller a l’escola: és necessari tenir una pantalla o projector per a poder-hi connectar un ordinador portàtil.

La realització de l'activitat està condicionada a les mesures sanitàries que estableixi el Govern de la Generalitat de Catalunya. Si les condicions adoptades per la Generalitat de Catalunya canvien, és possible que les activitats pateixin alguna modificació. Es recomana consultar els possibles canvis a visitesec@fundaciosabadell.cat.
Recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en 4 aspectes bàsics: els engranatges, circuits elèctrics, construccions «makers» i la programació amb robots.
Última actualització: 23/06/20
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria
Temàtica
#STEM
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA