Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

MÓN SANT BENET: El monestir en joc

Som a l’any 1002 de la nostra era. Els abats del cenobi de Sant Benet dels últims anys han espoliat i maltractat els béns del monestir. Els monjos, per primera vegada, decideixen elegir ells mateixos el nou abat, i totes les famílies nobles de la contrada presenten el seu candidat. Aquest és el punt de partida d’una visita, amena i diferent, pensada especialment per als alumnes de secundària, que ens portarà pels espais més emblemàtics del monestir de Sant Benet, tot descobrint, a partir de petits reptes, la societat, la vida religiosa i l’art de l’edat mitjana. Al final, la història serà més que un joc.

“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”

Itinerari de descoberta del monestir

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso1c
  • eso2c

Àrees de coneixement

  • Història, cultura i patrimoni

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( A convenir amb reserva prèvia )
25
5.5€ / Alumne
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.