Programa contra el bullying - Edició adaptada a COVID 19

La Fundació Barça en el curs 20-21 celebra la segona edició d'aquest programa de prevenció de l'assetjament escolar per primària, que s'ofereix obertament i gratuïtament gràcies a la col·laboració de la Fundació "La Caixa" per ser implementat de manera autònoma a tot el centre d'educació primària que ho sol·liciti.

Inscripcions pel curs 20-21 a contraelbullying@fcbarcelona.cat indicant codi de centre i contacte. Recepció sol·licituds previst, fins abans d'octubre del 2020.

PROGRAMA ADAPTAT A COVID-19
Davant les possibles situacions derivades per la pandèmia del COVID-19, el programa contra el Bullying ha adaptat el seu contingut i dinàmiques als requisits de convivència i socialització indicades pel Departament d’Educació, incorporant també opció per treballar les sessions amb els alumnes via on line.

Destacar que, per respondre a les noves situacions de convivència virtual, el contingut compta amb una especial dedicació al Cyberbullying.

Una plataforma en línia assegura el seguiment i l'accés a tot el material associat. El programa està dissenyat per poder ser executat autònomament i seguint els ritmes dels centres, amb un total de 6 hores lectives (3 hores Tutoria, 3 hores EF i 1 hora Artístic al final. Inici activitat per als docents previst el novembre del 2020).

El programa s'alinea amb les competències a assolir del currículum escolar per cadascun dels cursos. En les unitats sempre es treballa esport i emoció, acompanyat d'una constructiva reflexió.

En acabar el curs, si la implementació ha estat completa, es facilita també un informe confidencial sobre el clima de convivència del centre que podrà ser d'utilitat per al disseny del pla de convivència del centre.
Programa escolar de prevenció de l'assetjament escolar per primària de la Fundació Barça per ser implementat de manera autònoma a tot centre d'educació primària que ho sol·liciti.
Última actualització: 26/08/20
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada, Recurs Online
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Arts i música, Assetjament i Bullying, Educació cívica, en valors i per la pau, Tutoria i convivència
Temàtica
#resolució de conflictes, #bullying
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't