MÓN SANT BENET: Planta't a l'hort

El nostre pagès necessita ajuda per endreçar l’hort. Veniu a fer de pagesos per un dia i, a través de la manipulació, la descoberta i algunes endevinalles coneixerem què s’hi amaga i com funciona, amb les seves fruites i verdures de temporada. Finalment, en plantarem algunes varietats. Tothom a arremangar-se!

OBJECTIU: Activitat per a conèixer el funcionament de l’hort i els diversos tipus de fruites i verdures que s’hi cultiven.

“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”
Taller a l’Hort d’Aprendre
Última actualització: 01/06/2020
Fitxa tècnica
INF2
CI
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
#alimentació, #escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA