Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

NA LLUM I ELS RESIDUS (TALLER COMPLEMENTARI A LA VISITA AL CENTRE INTEGRAL DE VALORITZACIÓ DE RESIDUS DEL MARESME)

Aquest taller està pensat per conèixer de primera mà el concepte de residu com a recurs, i com es separen els residus per poder-los reciclar. Desprès d’introduir la temàtica amb una dinàmica participativa, els alumnes podran experimentar amb diversos materials (garbells, imants, lupes, aspiradors, guants…) i exemplificar com es separen els residus a la planta.

Es tracta d’un taller manipulatiu i per aquest motiu, la participació de l’alumnat és bàsica per al funcionament del taller. Es presentaran els experiments en 5 taules diferents, cadascun amb el material necessari i unes fitxes d’instruccions. Els alumnes hauran de treure les conclusions de cada experiment i finalment posar-les en comú.

El taller es proposa com activitat a realitzar a l’escola prèviament a la visita al Centre per tal que durant la visita puguin entendre cadascun dels procediments des de l’experiència.

Aquesta activitat permet reflexionar sobre el concepte residu-recurs, tot experimentant amb els materials, per treballar hàbits sostenibles en relació a la gestió dels residus.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • ci
  • cm

Àrees de coneixement

  • Coneixement del medi i Biologia
  • Física
  • Tecnologia i industria
  • Educació cívica, en valors i per la pau

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv
30
Activitat gratuïta
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.