Taller laboratoris d'art i la literatura Roald Dahl

La idea del Laboratori és apropar l’art i la literatura als infants fent tallers artístics en aquest cas seguint l'autor Roalh Dahl a partir de lectures com “Les bruixes”, “Els culdolla" “La meravellosa medicina d'en George” o altres lectures recomenades. Es tracta de treballar diversos temes la seva literatura infantil que ens ofereix treballar (les pors, les il·lusions, l’alegria, la tristesa), emocions que esta bé reconèixer per descobrir com ens podem expressar plàsticament,
Proposarem diferents tallers, jocs creatius i activitats per gaudir-ne i aprofundir en la lectura de manera diferent.

L’acivitat començarà amb una introducció a la vida i l’obra de l’autor mitjançant la projecció d’imatges i contrastan la vida i l'obra (del lloc on escrivia, de la seva família... i algun fragment de les pel·lícules). que ens portaran a fragments de la seva narrativa, amb anegdotes extretes de la seva biografia novelada "El nen"
Aquest coneixement previ ens permetrà aproximar-nos amb molta més familiaritat ales seves obres.

Tot seguit i segons l'obra triada realitzarem una activitat per fomentar la lectura i l'escriptura de manera creativa seguint l'exemple de l'artista, Farem entrepanets ‘monstruosos’ , hervaris o cartes a la família.
Última actualització: 05/09/19
Fitxa tècnica
ESCOLAR
PROF-FAM
CM
ESO1C
EE
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Arts i música
Temàtica
#escolar
ODS
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't